Technische event ondersteuning door een gedreven en ervaren team.

Visible Noize is dé partner voor uw corporate events, beurzen en concerten. Het is onze ambitie om een krachtige samenwerking op te zetten die start met het luisteren naar uw verhaal. Vanuit onze brede visie op audiovisuele technologie en de realisatie van events gaan we vervolgens uw verhaal verbinden met onze ervaring. Op die manier zetten we samen een origineel en high level productie neer.

‘High level’ is daarom niet systematisch ‘high priced’. Binnen ieder budget vallen authentieke en verrassende concepten uit te werken. Aan u om te bepalen welke accenten er gelegd worden.

Onze pijlers

Communicatie

Voor ieder (groot of klein) project is een heldere communicatie cruciaal. Een en hetzelfde aanspreekpunt bij aanvang, tijdens de voorbereiding en na afloop van het project, dat is waar wij voor staan.

Creativiteit

Creatief uit de hoek komen is wat we graag doen! In overleg met de klant en event-partners trachten we het beoogde resultaat te behalen en, als het even kan, te overtreffen.

Vakmanschap

Visible Noize kiest resoluut voor vakmanschap; techniekers met een passie voor het vak en oog voor detail. Als flexibel bedrijf stellen we steeds een bedreven team samen op basis van uw wensen en noden.

Apparatuur

Kwaliteit lever je niet alleen met een goed team, maar ook met de gepaste materialen. Om die reden zetten we hoog in op kwalitatieve audio- en verlichtingsapparatuur en werken we enkel met A-merken binnen de sector.

Veiligheid

In de event-sector is veiligheid een absolute must. Elektrische installaties op krachtstroom, bewegende apparatuur of rigging boven het publiek,... Allemaal elementen die we volgens de veiligheidsnormen nauwkeurig uitvoeren en naleven!

Lange termijn

Klanten ondersteunen en samen een topresultaat van jouw evenement neerzetten is waar we naar streven. Maar we geloven rotsvast in langetermijnrelaties met ons cliënteel. Pas dan groeien we echt samen naar ongekende creatieve oplossingen en de mooiste eindresultaten.

 Een keertje sparren over jouw event?

Bent u op zoek naar een technische partner voor uw event?
Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder!

Onze merken

pioneer-dj
coda-audio
chauvet
prolyte
midas
technics
chamsys
sennheiser
rcf
showtec
db_technologies
KM
Briteq
shure
hq-power
fos
ADB
robe