Diensten

We hebben veel in onze mars.

In elk van deze onderdelen zorgen we voor een perfect fit! Samen staan we sterk om uw event naar een hoger niveau te tillen.

Business Events

Voor de technische ondersteuning van uw bedrijfsevenementen kan u op ons rekenen. Wij leveren een kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers. We denken mee met uw concept, leiden het technisch in goede banen en zorgen voor de meest praktische uitvoering. Geen kopzorgen voor u en uw medewerkers. Reken op het nieuwste av-materiaal, de beste technici en een stipte dienstverlening. Uw bedrijfsevent wordt een impactvolle totaalbeleving!

Concerten

Visible Noize creëert totaaloplossingen voor concerten, shows en festivals. Of het nu gaat om kleine, grote, lange of korte optredens, wij leveren steeds een oplossing op maat! Als jonge firma hebben we ons volledig toegelegd op het werken met digitale PA-materialen. Zo staan we steeds garant voor een flexibele en kwalitatieve projectuitvoering.

Productvoorstellingen

Productvoorstellingen oftewel 'Launch Events' vragen om een verfijnde en geoptimaliseerde technische ondersteuning. Alles draait om de juiste timing, een flinke dosis showgehalte en een spectaculaire onthulling. In functie van uw product zorgen wij voor een feilloze en creatieve uitvoering waarin klank, licht en FX elkaar perfect aanvullen.

Beurzen

Met je bedrijf deelnemen aan een beurs om meer visibiliteit en verkoop te genereren? Visible Noize ondersteunt je graag in de uitwerking hiervan. Van conceptfase tot print, decor, licht, geluid, beeld en trussing. Samen brengen we je boodschap nauwgezet over aan jouw (potentiële) klant!

Privé- of Huwelijksfeest

Van een standaard licht- en geluidsinstallatie tot een uitgebreid technisch huzarenstukje waarbij de receptie, de ceremonie, de weddingband en het gehele avondfeest één mooi technisch geheel vormen. En iedere uitwerking daartussen mag u van ons verwachten.

Theater

Met onze apparatuur en technische kennis ondersteunen we theaterhuizen en -producties in de voorbereiding en uitwerking van hun hoogstaande verhaal.

Stroomvoorziening

Niet alle evenementen vragen om een licht- en geluidstechnische oplossing. Toch bieden we graag een bredere ondersteuning aan. Heb je als organisator een groot terrein waar er op meerdere plaatsen stroompunten nodig zijn? Of zijn het steeds lange afstanden die je wenst te overbruggen? Bekabeling, krachtstroom, generatoren en verdeelkasten, wij leveren en plaatsen het.

Vaste installaties

Voor zowel zakelijke als privé doeleinden leveren en plaatsen wij vaste installaties, gaande van geluid (luidsprekers, zoneversterkers, mediaspelers,...), (intelligente) verlichting tot audiovisuele oplossingen (videoprojectie, televisie-schermen,...).

Meer weten?

Vind je niet wat je zoekt? Heb je een vraag over ons aanbod?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[mc4wp_form id="739"]