Frontstage bij enkele van onze concerten.

Visible Noize creëert totaaloplossingen voor concerten, shows en festivals. Of het nu gaat om kleine, grote, lange of korte optredens, wij leveren steeds een oplossing op maat! Als jonge firma hebben we ons volledig toegelegd op het werken met digitale PA-materialen. Zo staan we steeds garant voor een flexibele en kwalitatieve projectuitvoering.

Case: Michael Schack

Michael Schack heeft in 2019 héél België afgereisd met zijn DjDrummer-shows. De allereerste show was er meteen eentje om in te kaderen. Een compacte podium setting, een stevige partij verlichting en knallende beats zorgden voor een verschroeiend tempo waarbij je niet stil kan blijven staan! Gearlist: Chauvet Epix strips, Robe Pointes, Helix S5000, Chauvet wash, Chauvet Geyser, Coda Audio APS

Case: Guy Swinnen Band

In opdracht van The Black Label vzw verzorgden wij de volledige technische omkadering tijdens het concert van Kompas en Guy Swinnen Band. Zowel de FOH- als monitormix, het geluid (Coda Audio en Nexo monitoring), de belichting (Robe Pointe, Par 64's, Led Pars,..) en de afterparty (Pioneer NXS-set). Dankzij ons zorgvuldig samengesteld team van specialisten is deze productie uitermate vlot verlopen. Van opbouw, naar change-over tot afbouw... Op naar meer Black Label shows!