Een greep uit onze business events.

Voor zowel de technische als de decoratieve ondersteuning van uw bedrijfsevenementen kan u op ons rekenen. Wij leveren een kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers. We denken mee met uw concept, leiden het technisch in goede banen en zorgen voor de meest praktische uitvoering. Geen kopzorgen voor u en uw medewerkers. Reken op het nieuwste av-materiaal, de beste technici en een stipte dienstverlening. Uw bedrijfsevent wordt een impactvolle totaalbeleving!

Case: De Kletskop

Koffiebar de Kletskop vierde in november 2019 hun 2-jarig bestaan. Om hun klanten te bedanken en dit samen met hen te vieren, weken ze uit naar de feestzaal van distilleerderij 'De Korhaan' te Hechtel-Eksel om een grootschalig evenement op poten te zetten. Maar liefst 3 overheerlijke ontbijtsessies en 2 uitmuntende high tea's zorgden voor zo'n 500 enthousiaste bezoekers. Voor de tweede maal mocht Visible Noize de technische leiding nemen alsook de decoratieve uitwerking, om een uiterst gezellig en sfeervol kader te bekomen.

Case: Beweging.net

Beweging.net is de organisatie achter de ID-dagen, een tweedaags event in Brussel met tal van keynote speakers. Aanvullend werden de deelnemers getrakteerd op een heuse afterworkparty. Hier stonden we in voor de techniek op de afterworkparty, plaatsten we tal van presentatie- en geluidssets voor de keynote speakers en werd de netwerkruimte aangekleed met guirlandes, uplighters en een dj-set.